Tratamente cu Acid Hialuronic

Tratamente cu Acid Hialuronic

Marirea volumului buzelor cu acid hialuronic și implat permanent cu silicon solid

După cum bine ştiţi, acidul hialuronic este compatibil cu organismul uman, deoarece este o substanţă care se găseşte în fiecare lucru de viaţă organică. Scopul său principal în corpul uman,este de a acţiona ca o reţea care transferă substanţe nutritive esenţiale, din sânge la celulele pielii.

Buzele au rol foarte important în expresia facială, accentuând caracterul şi feminitatea unei persoane, si pot fii şi ele redefinite prin injectare cu acid hialuronic, oferindu-le forma şi volumul la care a-ţi visat.

În momentul de faţă se poate opta pentru un tratament cu efect temporar (INJECTARE CU ACID HIALURONIC) sau cu efect permanent (IMPLANT PERMANENT CU SILICON SOLID).

Se poate obţine un aspect întinerit al pielii în urma tratamentului de umplere a ridurilor cu acid hialuronic, a liniilor orizontale ale frunţii, a ridurilor de încruntare dintre sprâncene şi a pielii îmbătrânite dintre bărbie şi gât.

MEZOTERAPIE – reîntinerirea pielii prin rehidratare

Principiile mezoterapiei ,sunt adoptate de medicii din domeniul esteticii ,prin injectarea coctailurilor şi acidului hialuronic, destinate rehidratării cutanate. Mezoterapia se realizează prin micro injecţii superficiale în derm, pentru prevenirea şi combaterea efectelor îmbătrânirii pielii, cauzate de următorii factori:

  • Factori de mediu – poluare ,factori climatici
  • Stil de viaţă – fumat, expunerea la soare
  • Dezechilibre hormonale – sarcină , menopauză
  • Efecte secundare ale unor tratamente estetice agresive.

Mezoterapia ajută la:

  • Prevenirea formării ridurilor
  • Refacerea luminozităţii tonusului şi elasticitatea pielii obosite-deshidratate.