Calitatea Serviciilor

Calitatea Serviciilor

Încă de la început am reuşit să schimbăm părerea pacienţilor Smiley Dent despre mersul la dentist, oferindu-le o ambianţă cât mai plăcută şi un comfort demn de invidiat.
În cabinetul stomatologic Smiley Dent un accent deosebit se pune pe prevenirea infecţiilor, folosind echipamente de protecţie stomatologice : halate , mănuşi de unică folosinţă ,măşti, ochelari ; la terminarea fiecărei lucrări, instrumentarul este schimbat şi apoi este spălat şi dezinfectat cu soluţii speciale, ambalat şi apoi sterilizat. Cabinetul stomatologic Smiley Dent este dotat cu podea antiseptica ce este dezinfectată cu substanţe anti HVB, HVC şi HIV, aprobate de Ministerul Sănătăţii.
Pentru a menţine calitatea serviciilor Smiley Dent, orice tratament sau tehnică folostită în cabinetul noastru, se desfăşoară după o conduită riguroasă, personalul nostru fiind în continuu la curent cu noile aparaturi şi materiale, tehnicici şi metode de tratament, participând la congrese şi manifestări ştiinţifice în ţară şi străinătate.
În cabinetul stomatologic Smiley Dent, tarifele medicale stomatologice sunt afişate la loc vizibil. Medicul dentist va face un cost estimativ al lucrării, la începutul şedinţei şi se va stabili modalitatea de plată într-un mod satisfăcător pentru ambele parţi.Tratamentele care se fac într-o singură şedinţă se achită integral la sfârşitul şedinţei. Puteţi cere informaţii personalului despre tarifele practicate sau despre costul tratamentul efectuat, tarifele fiind direct corelate cu costul de operare şi materialele folosite.