Despre Noi

Despre Noi

Smiley Dent – Pentru noi zâmbetul dumneavoastră contează

Cabinet stomatologic Constanta

Încă de la început am reuşit să schimbăm părerea pacienţilor Smiley Dent despre mersul la dentist, oferindu-le o ambianţă cât mai plăcută şi un comfort demn de invidiat.

Cabinetul stomatologic Smiley Dent s-a deschis pentru a fi alaturi de dumneavoastra.

Smiley Dent va pune la dispozitie servicii stomatologice de cea mai inalta clasa cu echipamente moderne. Utilizam tehnici,metode de tratament si materiale de ultima generatie ce pun siguranta sanatatii si confortul pacientilor pe primul plan si suntem permanent la curent cu ultimile noutati pe plan mondial prin participarea la congrese si manifestari stiintifice organizate de universitati de renume din tara si strainatate.

Cabinetul Smiley Dent colaboreaza cu profesori din universitati si clinici de renume din Europa pentru rezolvarea cazurilor speciale.

Pacientii nostrii au remarcat calitatea deosebita a lucrarilor si tratamentelor pe care le facem,iar zambetul si chipul lor luminos este foarte important pentru noi.

Venim in sprijinul dumneavoastra cu un program flexibil,la un pret avantajos si corect. Avem convingerea ca si dumneavoastra veti constata adevarul afirmatiilor noastre,ca toti pacientii nostrii de pana acum.